• Bemutatkozás

  Posted : Március 16, 2018

  Ki vagyok? Erre a kérdésre a legnehezebb válaszolni, szívem szerint azt mondanám, ismerj meg és meglátod a saját szűrődön keresztül.

  Gyerekkoromtól tisztánlátok és érzékelek, mélyebben és átfogóbban láttam mindig a világot, helyzeteket, embereket és saját folyamataimat is. Sokat dolgoztam önmagamon, hogy az elme vetítéseiből Igazra leljek, miközben mások kinyíltak előttem és minden elképzelhető, elképzelhetetlen kérdésekkel, problémákkal, szituációkkal kerestek meg. Hol tanácsot adtam, kezeltem vagy csupán a bennük lévő folyamatokra rávilágítva segítettem.

  A gyilkosság ügyétől entitánsok leválasztásáig szinte mindennel foglalkoztam. Párkapcsolati és gyereknevelési kérdésekben chat-en kívül is évekig segítséget nyújtottam. Életmód tanácsadás, átoklevétel, álomfejtés, jövőbelátás (eszközök mentesen) miatt is megszaporodtak az emberek körülöttem, így ezek mindennapossá váltak.

  Ahogy az emberek elkezdtek nyílni az elmúlt 10 évben, az érzékeléssel, szidhikkel, tisztánlátással kapcsolatos kérdések és összezavarodottság is gyarapodott.

  Pár éve azonban a hangsúlyt az önismeretre, önfejlesztésre, tudat letisztítására, blokkok, félelmek, hiedelem rendszerek, karmikus minták felismerésére, elfojtott érzések felhozatalára és megélésére fektetem a legtöbb látogatómnál, mert ez a kulcs önmagához, mely nem vezet függőséghez, de felismerésekhez annál inkább.

  Fizikai, lelki problémák során sikertörténetek vannak allergiás (parlagfű), asztmás, gyomorproblémás, krónikus mandulagyulladással, krónikus térdfájdalommal, migrénnel, pánikrohammal megszenvedett embereknél. Sugárkezelés és kemoterápia kezelés után fellépő tüneteket is hatékonyan enyhítettem vagy elmulasztottam. Magamat is több betegségből gyógyítottam ki rövid idő alatt, mivel mindnek lelki okai, hitrendszerek és hozzáállás problémák voltak a háttérben. Ezeket megtapasztalva rálátok mit-mi működtet, hogyan hatnak a testre és mi mivel tápláljuk azokat.

  Az eredmények mindig a látogatótól függnek. Képes-e magába szállni, csendet és önfigyelmet gyakorolni? Mennyi hite, bizalma van a Létezésben, ami önmagával kezdődik. Képes-e a javaslatokat, tanácsokat beintegrálni vagy csupán domestost, instant segítséget keres belső munka nélkül?

  Mára már tudom és látom, hogy mindenki és minden Egy, az elmével való azonosulás határozza meg az érzékeléseinket. Amint ez megszűnik, akár rövidebb időszakokra is, rájövünk, a tisztánlátás sem olyan tisztánlátás, ahogy elképzeltük vagy előtte tapasztaltuk. Az érem egyik oldalán járkálva tudhatunk a másik oldalról, hallhatunk róla, de nem látjuk, nem tapasztaljuk. Át kell sétálnunk a másik oldalra, hogy azt megismerjük. Ezzel tapasztalatunk lesz mind a két oldalról, de még mindig nem látjuk az érmét magát vagy azt, amiben megjelenik. Elsétálunk a peremére és azon sétálva azonosulunk a felébredett egóval, fénymunkással és bármivel, amivel spirituálisabbnak, felsőbbrendűnek, intelligensebbnek tartjuk magunkat. De az érmét magát kívülről akkor sem látjuk. Ha eldobunk mindent magunkról, akkor kívül kerülünk az érme felszínéről és felülről látjuk azt. Innen nincs se fénymunkás, se mester, se tanítvány, senki, csak Az. A gravitáció, ami itt a tudatlanság, még visszahúzhat, az ént kidobod az ajtón, visszajön az ablakon, rakétával kilövöd az űrbe, de ha nem lősz elég magasra a gravitáció visszahúzza és váratlanul ér a becsapódása.

  Vissza a lap elejére